Il prato è in tavola!
About us
Real Food Rome
Dafne Chanaz
Why Real Food Rome?
Partners and contributors
Contacts
Food for thought
University teaching programs
Hands-on: Italian food from farm to table
Books and articles by Dafne
Special investigations
Cooking classes
Our philosophy
Our 5 guidelines
Pick your class
Book your class
Photo galleries
Panificare con la pasta madre
00_la_madre
01_primo_impatto
02_inizio_impasto
03_impasto_elastico
04_impasto_elastico
05_impastiamo_insieme
07_impastiamo_insieme
09_rovesciamento
10_rovesciamento
11_formaz_pagnotta
12_formaz_pagnotta
14_il_profumo_del_lievito_madre
16_pani_in_lievitazione
17_pagnottine_per_pizze
18_si_inforna
19_delicatamente_nelle_teglie
20_per_infornare
22_
23_
24_altamura_integrale_e_kamut
25_pane_sfornato
26_primo_piano
27_primo_piano
28_tipologie_lievitazione_alveolatura
29_alveolatura_con_forno_potente
30_alveolatura_con_forno_potente
31_festa_pasta_madre
33_festa_pasta_madre
34_festa_pasta_madre
35_festa_pasta_madre