Il prato è in tavola!
About us
Real Food Rome
Dafne Chanaz
Why Real Food Rome?
Partners and contributors
Contacts
Food for thought
University teaching programs
Hands-on: Italian food from farm to table
Books and articles by Dafne
Special investigations
Cooking classes
Our philosophy
Our 5 guidelines
Pick your class
Book your class
Photo galleries
Mama Africa
00_flyer
01_manioca
02_dried_manioc
03_manioca_nel_mortaio
04_due_diversi_impasti
05_foglie_di_manioca
06_igname
07_fagiolini_gombo
08_detti_anche_okra
09_albero_di_nere
10_bacca_fermentata_netetou
11_ingredienti
12_in_cucina
13_dolce_di_miglio_e_cocco
14_dolce
15_impasto_del_foufou
16_gnocchi_di_manioca
17_mortaio_di_acacia
18_tutti_in_cucina
19_il_maffe
20_con_le_mani
21_lo_stufato
22_quasi_pronti
23_rush_finale
24_si_va_in_tavola