Il prato è in tavola!
About us
Real Food Rome
Dafne Chanaz
Why Real Food Rome?
Partners and contributors
Contacts
Food for thought
University teaching programs
Hands-on: Italian food from farm to table
Books and articles by Dafne
Special investigations
Cooking classes
Our philosophy
Our 5 guidelines
Pick your class
Book your class
Photo galleries
Cucina giapponese
00_edamame
01_katsuo
02_katsuo
03_mistsuba2
04_shiitake1
05_shiitake2
06_in_cucina
07_in_cucina
08_grattugia_zenzero
09_preparazione_zenzero
10_in_cucina
11_in_cucina
12_il_tosta_sesamo
13_massaggia_finocchi
14_massaggia_finocchi
15_cipollotto
16_fagiolini
17_shiitake
18_brodo_di_gamberi
19_cipollotto_sotto_le_braci
20_cipollotto_sotto_le_braci
21_shiitake_e_zucca
22_sventola_il_miso
23_piselli_per_budino
24_piselli_e_gamberi
25_il_buon_tofu
27_crema_di_tofu
28_cena