Il prato è in tavola!
About us
Real Food Rome
Dafne Chanaz
Why Real Food Rome?
Partners and contributors
Contacts
Food for thought
University teaching programs
Hands-on: Italian food from farm to table
Books and articles by Dafne
Special investigations
Cooking classes
Our philosophy
Our 5 guidelines
Pick your class
Book your class
Special investigations
Recognizing herbs for cooking
1prefazione-1
2indice-1
alliaria001-1
alliaria001-2
borragine002-1
borragine002-2
buglossa003-1
buglossa003-2
calendula004-1
calendula004-2
cardo_mariano005-1
cardo_mariano005-2
cicoria007-1
cicoria007-2
cicuta_maggiore008-1
cicuta_maggiore008-2
crespigno009-1
crespigno009-2
luppolo010-1
luppolo010-2
malva011-1
malva011-2
margheritina012-1
margheritina012-2
menta013-1
menta013-2
oiosa014-1
oiosa014-2
ortica015-1
ortica015-2
piattella016-1
piattella016-2
pimpinella017-1
pimpinella017-2
prugnolo018-1
prugnolo018-2
ramolaccio019-1
ramolaccio019-2
raponzolo020-1
raponzolo020-2
rosa_canina022-1
rosa_canina022-2
rosolaccio023-1
rosolaccio023-2
silene-alba024-1
silene-alba024-2
silene-volgare025-1
silene-volgare025-2
tarassaco026-1
tarassaco026-2